Cina Anti-korosi APVC Gelas Plastik Atap bergelombang Produsén sareng pemasok | JIAXING

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Tanda Produk

Pisahkeun

Bahan 

PVC 

Warna Suface 

Bodas (Disesuaikan)

Warna Handap 

Bodas (Disesuaikan)

Struktur

4 lapisan atanapi 3 lapisan

Beungeut 

Lemes

Propil 

C720 , C930 , C1130 , C1350

Kandel 

1.5mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm 

Lebar 

720mm , 930mm , 1130mm , 1350mm

Panjangna 

Maximum normal 11800mm 

Jerona 

16mm

1779

Warna Produk

2
2

Fitur Produk

22191

Kotak résin sintétik ASA / lambar atap PVC nawiskeun kauntungan anu luar biasa sapertos kieu:
UV ray tahan sareng tahan korosi / asam & tahan alkali
Tahan seuneu sareng buktina cai / buktina beueus / buktina kapang
Ringan, ngahémat biaya konstruksi sahenteuna 10%
Nyayogikeun insulasi tina bising sareng panas
Kalenturan hébat sareng ramah lingkungan
Pangaruh sareng tahan cuaca
Gampang dipasang sareng dijaga

22191

22191

22191

22191

Aplikasi

Saperti pangwangunan kanopi, patio, industri pangan sareng farmasi, rumah sakit, sakola sareng gudang industri, seueur dianggo pikeun perumahan, villa, bengkel, gudang, lampu bangunan, rumah kaca, imah sélulér, témbok insulasi sora sareng buleud iklan jsb Kami panyadia otorisasi ubin hateup pikeun seueur proyek ageung pamaréntah di Cina, ogé Tengah-Wétan, Amérika Kidul jsb.

Service kami

22191

1. Sistem kontrol kualitas propésional sareng pangiriman Tepat waktos,
2. Pasihan bimbingan téknis kanggo instalasi.
3. OEM & ODM, ogé nyayogikeun jasa khusus.
4. Mumpuni ku SGS / ISO9001 / CE
5. Nyayogikeun naséhat propésional pikeun desain rékayasa anjeun.
6.We bakal tetep rahasia pikeun aréa penjualan pelanggan, ideu desain sareng sadaya inpormasi pribadi sanés.

Produk Anu Hubungan (Sadaya profil lambaran atap UPVC)

22191

22191

Tentang Kami

JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD mangrupikeun produsén anu ngarah pikeun lembar hateup ASA Spanyol, lambaran atap UPVC, lambaran atap APVC, lambar PC, lambar FRP sareng témbok témbok di Cina, Didirikeun taun 1998,.Jembar ku langkung ti 40.000 méter pasagi. Kalayan langkung ti 200 padamel sareng 12 jalur produksi anu maju.
Kami tulus ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun negosiasi bisnis, komunikasi sareng pamekaran babarengan!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami