Cina Sintétik résin ubin tukang tukang téknis sareng pabrik | JIAXING

Kotak résin sintétik PVC utamina didamel tina résin polivinil klorida (PVC pondokna). Suplemén ku agén anti-ultraviolét UV sareng bahan baku kimia sanés,

Saatos cocog ilmiah, Didamel ku téknologi canggih. Kotak résin sintétik PVC ngadopsi téknologi komposit multi-lapisan co-extrusion, Nutupan permukaan produk nganggo lapisan anti sepuh, Ngaronjatkeun résistansi cuaca sareng daya tahan warna. Résin CVV gaduh résistansi seuneu anu saé, résistansi korosi, tahan cuaca, sareng henteu ngandung asbés. Warna anu bénten, panyalindungan lingkungan sareng kaséhatan, janten seueur dianggo dina industri konstruksi, Nanging, ubin résin sintétik PVC anu aya ngagaduhan masalah sapertos kieu: Kahiji, Sanaos ubin résin sintétik PVC gaduh résistansi komprési anu langkung saé, Tapi dina prosés transportasi atanapi instalasi, éta diperes ku obyék beurat pikeun waktos anu lami, Gampang dibentuk sareng kurangna alat serepan shock; Anu kadua nyaéta nalika ubin résin sintétik PVC anu aya dipasang,

Témbok batin sering teu pas sareng wangunan, Gampang ngawangun gap antara témbok résin sintétik PVC sareng wangunan, anu mangaruhan pangaruh pamakean.

Panemuanna ngungkabkeun ubin résin sintétik PVC, anu diwangun ku awak résin sintétik, Cangkang luhur sareng cangkang handap, cangkang luhur disusun di luhur awak utama ubin résin sintétik, Cangkang handap disusun handapeun awak utama ubin résin sintétik, alur kedap sora dibuka antara cangkang handap sareng awak utama ubin résin sintétik, Cinyusu anu nyerep shock dipasang dina permukaan tungtung jero jero awak résin, Bagian jero awak utama ubin résin sintétik ngeusi résin polivinil klorida, Jalur trapezoidal disambungkeun kana permukaan tungtung luhur cangkang luhur, résin sintétik ASA disusun antara cangkang luhur sareng awak utama ubin résin sintétik. Penemuanna ngajawab masalah yén ubin résin sintétik PVC anu aya diperes ku barang beurat pikeun waktos anu lami. Éta condong gampang cacad, kurangna nyerep shock, Sumawona, témbok jero tina témbok résin sintétik PVC anu sering tiasa henteu pas pisan sareng wangunanna. Masalah gampang dibentukna sela.


Pos waktos: Dec-11-2020