Cina polikarbonat hateup lambar héjo polikarbonat lambar pabrik pabrik sareng pemasok | JIAXING

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Tanda Produk

Kandel
(1). Kembar témbok témbok polikarbonat ketebalan: 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, jsb.
(2). Tembok tripel témbok polikarbonat ketebalan: 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, jsb.
(3). Opat-témbok ketebalan lambar polikarbonat: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 16mm, 20mm, jsb.
(4). Lima témbok kandel lambar polikarbonat: 8mm, 10mm, 12mm, jsb.
(5). Genep témbok polikarbonat lambar ketebalan: 16mm, 20mm, 25mm, jsb.
(6). X-Profil ketebalan lambar polikarbonat: 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, jsb.
(7). Ketebalan lambaran polikarbonat lebah: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, jsb.
Lebar: 1220mm, 2100mm
Panjangna: Teu aya watesan (Nyarankeun 5800mm, 6000mm, 11800mm, 12000mm pikeun cocog 20 'wadah & 40' wadah)
Warna: jelas / transparan, danau biru, héjo, biru, opal, bodas, coklat / perunggu, abu-abu keperakan, beureum, konéng, jst.

777

Data Téknis (témbok kembar témbong kerung polikarbonat)

Karakteristik Unit Data
Kakuatan pangaruh J / m 2.1
Pangiriman cahaya % 50-85
Nangtukeun Gravitasi g / m 1.2
Épansi ékspansi termal mm / m ℃ 0,065
Suhu jasa -40 ℃ ~ + 120 ℃
Panas konduktif W / m² ℃ 3.0-5.0
Kakuatan fléksural N / mm² 100
Modulus élastisitas Mpa 2400
Pangaruh insulasi sora db 20 turunna decibel pikeun lambar pc 10mm
Kakuatan regangan N / mm² ≥60

Data Tés

Fiberglass Taishan E-Kaca Anti UV ≥99%
Beurat 1,4kg / m2 / mm Toléransi Suhu -20ºC dugi ka 80ºC
Standar Produksi GB / T-14206 Kakuatan Geser 92 MPa
Kakuatan regangan 75 MPa Kakuatan Flexural 110 MPa
Konduktivitas termal 0,158 W / M · K Koefisien Ékspansi Termal 2.55x10-5 cm / cm / ºC

Warna Produk

777

Faeature produk

1291

1291

1291

1291

1291

1291

1. transmisi cahaya anu saé, dugi ka 18% -80%
2. Polikarbonat mangrupikeun plastik rékayasa polimér anu tahan shock, anu 10-27 kali langkung luhur tibatan kaca plexiglous sareng moal konéng dina panonpoé
3. Permukaanna ngagaduhan 50 lapisan micron anti-ultraviolét, 10 taun jaminan kualitas, moal ngabalukarkeun konéng
4. Suhu antara -40 ℃ sareng +120 ℃ moal ngakibatkeun deformasi sareng buruk kualitas anu sanés
5. Ringan, gampang diangkut sareng dipasang

-21093

Gambar Produk Patali

22191

Accessoris

22191


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami