Cina Roma Tipe ASA Sintétik ResinPvc Roof Lambaran pabrik sareng pamasok | JIAXING

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Tanda Produk

Roma tipe ASA UPVC lambaran atap
Bahan: ASA + UPVC + lapisan insulasi + UPVC (opat lapisan)
Kandel: 2.5mm, 3.0mm (khusus)
Lebar: 1080mm
Panjangna: Waktu 328mm ngarobih (Normal max 11.9m)
Pasipatan: sora sareng panas insulasi anu saé
Garansi: Henteu aya parobahan warna salami 30 taun, upami éta kajantenan, gaganti gratis

Data Téknis

Résistansi Panas

(72 ℃, 6h) henteu aya deformasi, teu kentel

Parobihan suhu luhur-handap

± 0,11%

Résistansi Tiis

(-40 ℃, 6h) henteu aya retakan dina permukaan

Perlindungan seuneu

Bahan Binaan retardant Kelas B1

Kamampuh ngagulung

25mm

Suhu palemasan Vicat

≥75 ℃

Beban lentur

800N, henteu rengat

Laju nyerep cai

≤0,05%

Kakuatan fléksural

72MPa

Kakuatan paku

≥46N

Kakuatan regangan

30PMa

Sipat tahan kimia

Teu aya réaksi dina uyah, alkali (≤60%)

10

12

Warna Produk

21051

21053

Poto Produk

21072

21072

21074

21072

Fitur Produk

* Ringan beurat sareng stabil dina polumeu.
* Elegan dina gaya sareng warna na caang.
* Réduksi noise anu saé sareng insulasi sora.
* Pelestarian panas anu saé sareng insulasi termal.
* Kakuatan dampak tinggi sareng tahan shock.
* Isolasi sareng tahan seuneu anu saé.
* Alus sipat waterproof sareng beberesih diri.
* Résistansi cuaca anu saé sareng sipat anti korosi

-21093

21095

22150

2152

Parentah Instalasi

22191

22193

Profil séjén

22191

22191

Tentang Kami

Didirikeun taun 1998 sareng mangrupikeun produsén atap palastik sareng témbok (PVC / FRP / PC) di Cina. Saatos 10 taun pamekaran, perusahaan urang gaduh kapasitas produksi taunan sakitar 6 juta méter pasagi,
Kusabab ngadegna, parusahaan urang parantos ngembangkeun gancang sareng filsafat bisnis "profesionalisme, kredibilitas, inovasi sareng strategi co-win"! Dina ngandelkeun tim profesional, desain produk anu luar biasa sareng kamampuan pangembangan, produk kualitas luhur, solusi inovatif sareng sauntuyan jasa, kami tiasa nyayogikeun produk anu paling hemat kanggo anjeun.

Kami tulus ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun negosiasi bisnis, komunikasi sareng pamekaran babarengan!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami