Cina Padet Polycarbonate Lambaran Pc Padet Polycarbonate Datar Plastik Papan pabrik sareng pemasok | JIAXING

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Tanda Produk

Pisahkeun

Bahan

100% bayer / bahan sabik polikarbonat

Warna

Jelas, Biru, Bima bodas, Héjo, Perunggu, Konéng, Opal atanapi Disaluyukeun

Lebar

2100mm atanapi ngaropea 

Panjangna

Henteu aya watesna atanapi Sesuaikan

Kandel

2.8mm-20mm, atanapi sakumaha pamundut anjeun

Pangiriman cahaya

Hingga 88%

Lalawanan pangaruh

80 kalieun gelas, 15 kali lipat tina akrilik

Standar retardant

Kelas B1 (GB Standar)

Jaminan

Biasana 10 taun anu gumantung kana model anu anjeun mesen

Beungeut

Perlakuan permukaan UV, tahan seuneu 3M

Ngepak

Kadua sisi ku pilem PE, dua tungtung nganggo pita plastik atanapi dibungkus ku gulung

 Data Téknis

Kakuatan pangaruh

850J / m (Kira-kira 200-350 kali tina gelas umum)

 Beurat beurat

 Sakitar 1/2 kali gelas anu kandelna sami

 Pangiriman cahaya

 80% -92% kanggo ketebalan anu béda tina warna anu jelas

Gravitasi husus

 1,2 g / cm3

Koefisien ékspansi termal

 0,065 mm / m ° C

Kisaran suhu

-40 ° C nepi ka 120 ° C

Konduktivitas panas

2.3-3.9 W / m2

Kakuatan regangan

> = 60N / mm2

Kakuatan fléksural

100N / mm2

Suhu defleksi panas

140 ° C

Modulus élastisitas

2.400m Pa

Jalan tarik dina waktos istirahat

> = 65mPa

Elongation di istirahat

> 100%

Panas khusus

1,16J / kg

Indéks tahan sora

4mm-27dB, 10mm-33dB

5

Warna Produk

777

Poto Produk

1291

1291

1291

1291

1291

1291

Fitur Produk

1. transmisi cahaya anu saé, dugi ka 18% -80%
2. Polikarbonat mangrupikeun plastik rékayasa polimér anu tahan shock, anu 10-27 kali langkung luhur tibatan kaca plexiglous sareng moal konéng dina panonpoé
3. Permukaanna ngagaduhan 50 lapisan micron anti-ultraviolét, 10 taun jaminan kualitas, moal ngabalukarkeun konéng
4. Suhu antara -40 ℃ sareng +120 ℃ moal ngakibatkeun deformasi sareng buruk kualitas anu sanés
5. Ringan, gampang diangkut sareng dipasang

-21093

Accessoris

22191

Gambar Produk Patali

22191


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami