Lebar Cina 900mm 1130mm upvc palastik nutupan cadar pabrik sareng pamasok | JIAXING

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Tanda Produk

Pisahkeun

Tipe Produk: Lambaran Atap UPVC
Wangun:  Gelombang bergelombang
Permukaan:  Polos
Tipe Lapisan:  Lapisan Tunggal; 3 Lapisan , 4Layer
Warna:  Héjo. Bodas, Bulao, Konéng, Abu-abu ed Dihasilkeun)
Lebar:  720mm, 930mm, 1130mm, 1350mm
Panjangna:  Numutkeun klien naroskeun (Normal max 12meter)
Kandel: Umumna 0.8mm-3.0mm
Aplikasi: Tutuwuhan tingkat tinggi, pabrik baja, gudang, pasar tani sareng carport, jsb.

1779

Warna Produk

2
2

Fitur Produk

22191

Kauntungan urang

1. Salaku anu paling ahli pikeun ngahasilkeun perusahaan atap, XINGFA invests 8 juta dolar ngawangun 20000 méter pasagi pabrik jeung pusat pamasaran di TianJin.
2. 16 garis poduksi sareng alat-alat canggih tina Batu témbok ubin logam sareng sistem talang PVC.
3. Bahan produk anu didamel ti Perancis sareng didesain ku desainer luhur ti Kanada! Sadaya produk atap kualitas luhur Salaku Selandia Anyar sareng Korea! Justeru batu JIAXING ngagandelkeun logam genténg genténg jaminan 35-50 taun sareng kahirupan urang sadayana! Entong luntur warna!
4. JIAXING nyayogikeun produk anu disesuaikan numutkeun kabutuhan klien.
5. JIAXING ngajamin harga, kualitas sareng kapuasan anu pangsaéna pikeun klien.
6. Chip batu batu JIAXING Roof's coated tile ubin baja diwangun ku salapan lapisan dina dasar baja galvanis. Kami ngajamin umur panjang produk urang. Kami bakal tetep ngadamel ukur ubin hateup anu pangsaéna anu bakal ningkatkeun lingkungan hirup urang.

22191

22191

22191

22191

Aplikasi

Saperti pangwangunan kanopi, patio, industri pangan sareng farmasi, rumah sakit, sakola sareng gudang industri, seueur dianggo pikeun perumahan, villa, bengkel, gudang, lampu bangunan, rumah kaca, imah sélulér, témbok insulasi sora sareng buleud iklan jsb Kami panyadia otorisasi ubin hateup pikeun seueur proyek ageung pamaréntah di Cina, ogé Tengah-Wétan, Amérika Kidul jsb.

Service kami

22191

1. Sistem kontrol kualitas propésional sareng pangiriman Tepat waktos,
2. Pasihan bimbingan téknis kanggo instalasi.
3. OEM & ODM, ogé nyayogikeun jasa khusus.
4. Mumpuni ku SGS / ISO9001 / CE
5. Nyayogikeun naséhat propésional pikeun desain rékayasa anjeun.
6.We bakal tetep rahasia pikeun aréa penjualan pelanggan, ideu desain sareng sadaya inpormasi pribadi sanés.

Produk Anu Hubungan (Sadaya profil lambaran atap UPVC)

22191

22191

22191

Tentang Kami

didirikeun taun 1998 sareng mangrupikeun produsén atap palastik (PVC / FRP / PC) atap sareng témbok di Cina. Saatos 10 taun pamekaran, perusahaan urang gaduh kapasitas produksi taunan sakitar 6 juta méter pasagi,Kami tulus ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun negosiasi bisnis, komunikasi sareng pamekaran babarengan!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami