NAHA MILIH KAMI

  • JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD. was established in 1998 and is a leading manufacturer of plastic (PVC/FRP/PC) roofing and wall panels in China.

    Pabrikan

    JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD. didirikeun taun 1998 sareng mangrupikeun produsén atap palastik (PVC / FRP / PC) atap sareng témbok di Cina.

  • As a professional solution provider, we can effectively solve heat-proof,Acid-corrosion,light transmission,waterproofing for our customers.

    PRODUK

    Salaku panyadia solusi propésional, urang sacara efektif tiasa méréskeun panas-buktina, Asam-korosi, transmisi lampu, waterproofing pikeun konsumén urang.

  • Since its inception, our company has made rapid development with the business philosophy of  professionalism, creditability, innovation and co-win strategy !

    Palayanan

    Kusabab ngadegna, parusahaan urang parantos ngembangkeun gancang sareng filsafat bisnis profesionalisme, kredibilitas, inovasi sareng strategi co-win!

Populér

Produk kami

Diandelkeun kana tim propésional, desain produk anu luar biasa sareng kamampuan pamekaran, produk kualitas luhur, solusi inovatif sareng sajumlah layanan, kami tiasa nyayogikeun produk anu paling hemat kanggo anjeun.

saha kami

JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD. didirikeun taun 1998 sareng mangrupikeun produsén atap palastik (PVC / FRP / PC) atap sareng témbok di Cina. Saatos 10 taun pamekaran, perusahaan urang gaduh kapasitas produksi taunan sakitar 6 juta méter pasagi, sareng parantos diékspor ka Asia, Afrika, Éropa, Amérika Kidul, sareng sajabana, sareng Di India, Kamboja, Ékuador, Kolombia, Vénézuéla, Méksiko nampi seueur pujian, sareng ngahontal kontrak pasokan taunan.

  • about_us