Hubungi Kami - JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD.

JIAXING INDUSTRIAL.GROUP CO., LTD

TAROS KAMI

Kontak:

Mr Jodie (jeneral manager)

Mob / Whatsapp / Wechat:

86-18522400532

Alamat:

Kamar 113, F6, No. 16 Xuelian Road, Wanxin Street, Dongli District, Tianjin , Cina

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami