Ngeunaan Kami - JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD.

Tentang Kami

Kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina hateup palastik sareng témbok témbok

JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD.didirikeun taun 1998 sareng mangrupikeun produsén atap palastik (PVC / FRP / PC) atap sareng témbok di Cina. Saatos 10 taun pamekaran, perusahaan urang gaduh kapasitas produksi taunan sakitar 6 juta méter pasagi, sareng parantos diékspor ka Asia, Afrika, Éropa, Amérika Kidul, sareng sajabana, sareng Di India, Kamboja, Ékuador, Kolombia, Vénézuéla, Méksiko nampi seueur pujian, sareng ngahontal kontrak pasokan taunan.

about

about

Nyayogikeun anjeun jasa kualitas pangsaéna

Salaku panyadia solusi propésional, urang sacara efektif tiasa méréskeun panas-buktina, Asam-korosi, transmisi lampu, waterproofing pikeun konsumén urang. Naha éta palanggan énggal atanapi palanggan lami, kami bakal permanén ngalayanan nasabah, contona, upami produk éta ngagaduhan masalah, éta bakal diganti gratis, sareng jaminan permanén. Ayeuna, ékspor bulanan ngahontal 50 wadah.

Kami tiasa nyayogikeun produk anu lega sapertos ubin hateup résin sintétik, lambar atap PVC, lambaran hateup FRP transparan, lambar Polycarbonate, lambaran atap logam, panel Sandwich, Sadaya produk saluyu sareng standar kualitas internasional, anu tiasa seueur dianggo di bumi padumukan warehosue industri, rumah pertanian, sunhouse, rumah kaca, sareng sajabina.

Merk JX diwangun ku jogging sareng xmitter. Hartosna: jogging mangrupikeun olahraga. Nalika hiji jalma jogging dina kahirupan, ngan ukur saatos akumulasi anu lami anjeunna bakal mendakan yén jarakna beuki jauh, sareng tungtungna maju kalayan wani sapertos xmitter. éta ogé ngandung harti yén padamelan urang ngan ukur tiasa maju sareng nyayogikeun palanggan kalayan layanan permanén sareng kualitas pangsaéna.

Kusabab ngadegna, parusahaan urang parantos ngembangkeun gancang sareng filsafat bisnis "profesionalisme, kredibilitas, inovasi sareng strategi co-win"! Dina ngandelkeun tim profesional, desain produk anu luar biasa sareng kamampuan pangembangan, produk kualitas luhur, solusi inovatif sareng sauntuyan jasa, kami tiasa nyayogikeun produk anu paling hemat kanggo anjeun.

Kami tulus ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun negosiasi bisnis, komunikasi sareng pamekaran babarengan!

Kamulyan Kami

CE

CE