Cina Kaunggulan pabrik résin sintétik sareng pabrik | JIAXING

img-(2)

1. Résistansi hawa Super ubin résin sintétik umumna ngahasilkeun résin rékayasa résistansi résistansi cuaca anu hadé. Sapertos ASA, PPMA, pmma, sareng sajabana, bahan ieu sadayana bahan tahan cuaca, Éta ngagaduhan résistansi cuaca anu luar biasa di lingkungan alam. Éta tiasa ngajaga stabilitas warna sareng sipat fisik bahkan saatos paparan jangka panjang sinar ultraviolét, beueus, panas, tiis sareng pangaruh.

2. résistansi korosi alus teuing
Résin résistansi hawa anu luhur sareng résin utama gaduh résistansi korosi anu saé pisan, Moal diborsi ku hujan sareng salju pikeun nyababkeun dépradasi kinerja, Éta tiasa nolak korosi seueur zat kimia sapertos asam, alkali sareng uyah salami lami. Kusabab éta, éta cocog pisan pikeun daérah basisir kalayan korosi semprot uyah anu kuat sareng daérah anu aya polusi udara anu parah.

3. kinerja anti-beban alus teuing
Kotak résin sintétik gaduh résistansi beban anu saé.

4. résistansi dampak anu saé sareng tahan suhu handap
Kotak résin sintétik gaduh résistansi dampak anu saé dina suhu anu handap, palu waja beurat 1 kg murag sacara bébas dina permukaan ubin dina jangkungna 1,5 méter tanpa rengat. Saatos 10 siklus beku-cair, produkna teu aya suwung, leuleuy, mesék sareng réngkak.

5. beberesih diri
Beungeut jubin résin sintétik kandel sareng mulus, henteu gampang nyerep lebu, sareng ngagaduhan "pangaruh lotus". Hujan dikumbah bersih sakumaha énggal, sareng moal aya fenomena anu dicuci ku hujan saatos kokotor disimpen .

6. gampang dipasang
Umumna, produk ieu ngagaduhan ciri sapertos kieu:
Daérah lambar ubin ageung, épisiensi paving tinggi
Beurat enteng, gampang diangkat
Produk pendukung lengkep
Alat sareng prosedur saderhana

7. héjo
Genténg résin sintétik parantos lulus Sertifikasi Produk Pelabelan Lingkungan Cina,
Nalika hirup produk réngsé, éta tiasa didaur deui sareng dianggo deui.

8. Peunteun seuneu ngahontal B1
Éta nyumponan sarat panyalindungan seuneu nasional pikeun bahan atap sareng ngahontal standar tahan seuneu, sacara efektif nunda panyebaran seuneu.


Pos waktos: Dec-11-2020