Cina 30 Taun Garansi Asa Pvc Lambaran Atap Plastik pabrik sareng pemasok | JIAXING

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Tanda Produk

Ngaran mérek

JIAXING

Kandel (mm)

2.5mm

Sakabéh Lebar (mm)

1050mm

Pangaruh lébar (mm)

960mm

Warna

Beureum purplish / Bata beureum / Abu / kelir sanés tiasa diluyukeun

Panjang (mm)

Disaluyukeun (Kanggo anu gampang diangkut)

Bahan-bahanna

Pvc / kinerja tinggi pelindung / résin sintétik ASA

Bahan permukaan

ASA- PVC Dilapis

Lapisan

4 lapisan ubin hateup komposit

Kelas tahan seuneu

Biasa, Kelas1, Kelas2

Jaminan

30 taun

Sértipikasi

ISO9001

Aplikasi

bengkel, kota, villa, Gudang, est.

Sarat pamayaran

T / T 

MOQ

500 méter pasagi / méter pasagi

Palabuhan

TianJin, palabuan Ningbo

Bungkusan

Bungkus ékspor standar atanapi gumantung ka palanggan

Pasokan Abilit

3000Méter / Méter per Dinten (Éta gumantung kana ketebalan custom)

 

13

11

Warna Produk

21051

21053

Poto Produk

21072

21072

21074

Fitur Produk

Bahan lapisan permukaan ubin résin sintétik paling penting. Pilihan bahan lapisan permukaan langsung mangaruhan kahirupan jasa tina kotak résin. Dina kaseueuran kasus, bahan tahan cuaca super anu hadé ASA atanapi PMMA dipilih sareng akhirna dibentuk ku permukaan ko-extrusion. Résistansi hawa tina produk langsung ngarah kana kahirupan jasa tina kotak résin sintétik.

-21093

21095

1. Tukang Warna Geulis
Warna stabil
2. Alus Sora Insulasi hateup ubin komposit co-ekstrusi inti inti struktur taméng tiasa pisan ngirangan transmisi sora.
3. Pelestarian Panas sareng Isolasi Panas
4. Ékspérimén anti korosif Sareng Bébas Perlawanan Cuaca Kotak ubin PVC tiasa lami nolak asam, alkali, uyah sareng kimia korosif anu sanés. Éta cocog pikeun dianggo dina bengkel korosif, daérah rawan hujan hujan sareng daérah basisir.
5. Résistansi Seuneu Saé Kalayan Insulasi Anu Saé Sareng Kinerja Tahan Cai Anu Saé
Mibanda bahan tahan seuneu, kalayan résistansi seuneu diuji ku departemén otoritas nasional. Lembar hateup milih résin tahan cuaca anu padet sareng nyerep henteu cai, kalayan henteu aya masalah penetrasi liang.
30 Taun Henteu robih Warna

22150

2152

Parentah Instalasi

22191

22193

Naha Pilih Kami

22191

22191

22191

22191

22191

22191

Profil séjén

22191


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami