Cina Width 900-1130mm UPVC Trapezoid Plastik Roof Lambaran pabrik sareng pemasok | JIAXING

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Tanda Produk

Pisahkeun

Modél

T930, T1130

Kandel

1,5 ± 0,05mm

1,8 ± 0,05mm

2.0 ± 0,05mm

2,5 ± 0,05mm

3.0 ± 0,05mm

Beurat

2,8 ± 0,1kg / m2

3,4 ± 0,1kg / m2

3,8 ± 0,1kg / m2

4,8 ± 0,1kg / m2

5,8 ± 0,1kg / m2

Panjangna

5800mm, 11800mm atanapi ngarobih

Sakabéh lébar

930mm

1130mm

Lebar épéktip

840mm

1060mm

Jarak Purlin

700 ~ 900mm

Kapasitas beban Wadahna

Kandel

SQ.M./20 FCL (21 Ton)

SQ.M./40 FCL (26 Ton)

1,5mm

7200 m2

9000 m2

1.8mm

6100 m2

7600 m2

2.0mm

5500 m2

6800 m2

2.5mm

4300 m2

5400 m2

3.0mm

3600 m2

4500 m2

Warna Bodas, biru, héjo, beige, abu-abu terra-cotta atanapi didesain 
Jaminan Kualitas 30 taun

1779

6

Warna Produk
2

Fitur Produk

22191

3 lapisan Panas Terisolasi UPVC Lambaran Hateup didamel dumasar kana 3 lapisan téknologi ko-extrusion ku pamrosésan sakali. Mangrupikeun bahan pangwangunan anu idéal pikeun proyék-proyék pangwangunan kalayan sarat insulasi panas. Ieu mangrupikeun daptar fitur anu béda pikeun masing-masing bahan lapisan.

Lapisan kahiji: résin tahan cuaca dipilih salaku bahan lapisan luhur pikeun meungpeuk radiasi sinar ultraviolét panonpoé sareng ngirangan koefisien konduktivitas panas. Éta nyayogikeun lambaran atap UPVC kami kalayan daya tahan anu hébat sareng tahan korosi kimia;

Lapisan kadua: lapisan tengah mangrupikeun struktur busa khusus kalayan pagelaran insulasi panas sareng sora.

Lapisan katilu: lapisan handap lambaran hateup UPVC anu diisolasi panas urang nyoko kana bahan PVC anu dirobih pikeun nawiskeun kakuatan anu optimal sareng kaku.

22191

22191

22191

22191

Produk patali

22191

22191

JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD mangrupikeun produsén anu ngarah pikeun lembar hateup ASA Spanyol, lambaran atap UPVC, lambaran atap APVC, lambar PC, lambar FRP sareng témbok témbok di Cina, Didirikeun taun 1998,.

Jembar ku langkung ti 40.000 méter pasagi. Kalayan langkung ti 200 padamel sareng 12 jalur produksi anu maju, 6 dina konstruksi, urang tiasa ngahasilkeun 80.000 ton per taun.
Kami tulus ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun negosiasi bisnis, komunikasi sareng pamekaran babarengan!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami